e-m@il

margogogoblog@gmail.com

Voor wie zich vragen stelt over de inhoud van deze blog

Voor wie de auteur iets in de privé-sfeer wil mededelen

Voor wie de auteur wil zeggen hoe fantastisch deze blog wel/niet  is

reacties
 1. Yelena schreef:

  Geachte heer, mevrouw,

  mijn naam is Yelena Khan. Ik ben een student communicatiewetenschap aan het departement communicatiewetenschap van de Katholieke Universiteit Leuven.

  In het kader van onze opleiding voeren wij op dit moment een onderzoek uit naar Vlaamse blogauteurs en Vlaamse weblogs. Met dit onderzoek willen we ontdekken wat de mogelijke motivaties van blogauteurs zijn om een blog te onderhouden, wat blogauteurs denken over onderwerpen zoals anonimiteit, enz.. Om een antwoord te vinden op onze onderzoeksvragen, zijn we echter op zoek naar Vlaamse blogauteurs die éénmalig willen deelnemen aan een interview. Aangezien u voldoet aan onze criteria, zouden we heel concreet willen vragen of wij u mogen interviewen voor deze opdracht?

  Het interview zelf zal ongeveer anderhalf uur van uw tijd in beslag nemen. Plaats en tijdstip van het interview kunnen in onderling overleg afgesproken worden. Alle gegevens die in het kader van het onderzoek verzameld worden, worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden met andere woorden niet doorgegeven aan derden.

  Dit onderzoek staat of valt met de medewerking van blogauteurs zoals u. We hopen dan ook dat u bereid bent om deel te nemen aan een interview. Indien u hiertoe bereid bent, kan u mij contacteren om verdere afspraken te maken.

  Indien u graag meer informatie wenst over het onderzoek, kan u zich steeds wenden tot de coördinator van het onderzoek aan de K.U.Leuven, Mariek Vanden Abeele, op volgend telefoonnummer: 016/32.31.91.

  groetjes Yelena

 2. zapnimf schreef:

  Misschien was het wel handig geweest, Yelena, als je een emailadres had achtergelaten?

 3. M-go schreef:

  Ik kreeg de mail van haar in mijn mailbox hoor, maak je niet ongerust Zapje!

Wat denk jij hierover?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s