Disclaimer ofte (nvdr)

Alles wat hier geschreven staat komt rechtsteeks of via een omweg uit het brein van de auteur.

Sommige schrijfsels zijn uit het leven gegrepen en zijn gebaseerd op waargebeurde feiten, doch veel van het leesvoer is fictief en is gebaseerd op niet-waargebeurde feiten.

De auteur van deze weblog eigent zich de vrijheid toe om af en toe eens zwaar uit de bocht te gaan en krachttermen te gebruiken. Evenzeer kan het voorvallen dat iets gigantisch overdreven of opgeblazen wordt. De lezer wordt verzocht om daar op geen enkel moment aanstoot aan te nemen.

Het staat de lezer en lurker vrij om de aap uit te hangen op deze webstek, doch houd er rekening mee dat dit een ernstige blog is en u ten allen tijde op de zwarte lijst kan komen te staan.

Situaties of mensen die u in een schrijfsel herkent of meent te herkennen, steunen gegarandeerd op uw dwalende verbeelding of op algemene toevalligheid. Indien u van plan bent om de auteur voor de rechter te trekken, gelieve de auteur daarvan tijdig per aangetekend schrijven op de hoogte te brengen.

Ieder reactieluik onder elk artikel staat ter beschikking van elke lezer die zich geroepen voelt om commentaar te geven, al dan niet positief.

De auteur van deze weblog houdt zich het recht voor om ongepaste of rechtuit degoutante reacties te verwijderen.

Advertenties

Wat denk jij hierover?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s