14. Wind me up before you go go

Geplaatst op: 3 oktober 2011 door margogogo in 30 dagen challenge

‘Name 1 thing you are excited about’

Tenzij ik me zwaar vergis, bedoelen ze hiermee niet dat ik hier uit de doeken moet gaan doen waarvan ik opgewonden raak. Bij het woordje “opgewonden” denkt de meerderheid van de bevolking natuurlijk meteen aan de op seks gebaseerde zin van het woord. Dat zal bij jou niet anders zijn, right?

Maar ik geloof niet dat de mensheid zit te wachten op mijn biecht over wat mij opwindt. U kan raden, als u wil, maar het echt zeker weten zal u nooit. Tenzij u me kent. Heel goed kent.

Ik zou bijvoorbeeld opgewonden kunnen raken van een intieme streling, of flirtend vuile woordjes in elkaars oor fluisteren, of een piepshow, of een uitdagende striptease-act, of een goeie pornofilm (benieuwd hoeveel hits mijn blog hiermee zal scoren *grijns*), maar het kan even goed zijn dat ik opgewonden raak van een stel vuile voeten, of nylonkousen, of mannen in uniform of een latex marcelleke.

Maar wat het ook moge zijn, ik denk dat ze bedoelen wat ik zoal spannend vind of iets waar ik reikhalzend naar uitkijk of zo. Dat zal wel de bedoeling zijn van deze vraagstelling, peist ge’t ook niet?

En daarop kan ik kort zijn: naast de excitementgewaarwording die ik voel wanneer ik weet dat ik mijn lief ga zien, word ik ook redelijk excited door mijn beste vriend: mijnen eigen Honda CB600F HORNET.

 

Dat is nogal een machien hé? :-)


Advertenties
reacties
 1. bentenge schreef:

  Ik zijn intieme streling? Aangezien daar een woord te veel staat gok ik daar op.

  • Margogogo schreef:

   Merci Bentenge, voor uw opmerkzaamheid. Ik heb het woordje “zijn” gewist, dat stond daar inderdaad helemaal niks te doen. Sorry dat uw opmerking nu geen steek meer houdt voor de anderen, maar wij 2 weten waarover je het hebt en dat is het belangrijkste, niet? :-)

 2. elke schreef:

  haha, Margo, hier ga je vortige reacties op krijgen. Ik voel het aan mijn water…

 3. Christel schreef:

  Tuurlijk zijn we deftige mensen. Die Elke toch! :-)

  Maar kan goed geloven dat ge met zo’n machien tussen uw benen opgewonden geraakt!

 4. micheleeuw schreef:

  Zo voelde ik me vroeger ook toen ik nog ging paardrijden : de gedachte dat zo’n groot dier heel precies zou doen wat ik vroeg, was de hemel op aarde. Dat het niet altijd even goed lukte was bijzaak.
  Heel schoon machien ! Ik weet zeker dat je er als gegoten op zit.

 5. HansDeZwans schreef:

  Is dat nu die moto die je al had of is dit een nieuwe occasie?

  • Margogogo schreef:

   Dit is mijne moto, die ik een aantal maanden geleden heb overgekocht van een goeie maat van mij. Hij is van ’98 en heeft +92000 km op de teller maar ’t is een echt bijouke die geweldig goed onderhouden is geweest.

Wat denk jij hierover?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s