Dag 13 – Deze week

Geplaatst op: 13 december 2010 door margogogo in 30 dagen challenge

Het is iets over middernacht, wat betekent dat ik mijn 13de themaschrijfsel nu mag publiceren. What are the odds. Blogthema 13 op 13 december. En laat 13 december nu toevallig mijn verjaardag zijn.42, begot. Hip hip hoera, en al.

Maandag 13 december

21 x 3 = 63 smakkerds incasseren van al mijn collega’s.Aaaarrrggghhhh! Yuk, bweurk ende bah!

Ik wissel niet graag bezen uit, en al zeker geen 63 stuks na elkaar! Al dat vreemde DNA aan mijn hypergevoelige gezicht, ik verdraag dat niet.

Hopelijk zijn er toch een paar collega’s die respect hebben voor mijn teergevoelig velleken en wensen ze me gewoon proficiat zonder mijn kaken vol te lebberen. Morgen staat mijn gezicht gegarandeerd vol pukkels en andere (t)rash.

Dinsdag 14 december

Ik tel de pukkels op mijn gezicht en huiver. Verder maak ik mij nuttig van 9 tot 17u30, zoals op elke andere gewone doordeweekse werkdag. Na het avondeten schrijf ik mijn 14de themablogstukje.

Om 20u10 heb ik nog een afspraak met de osteopaat en rechtgetrokken en gekraakt zal ik de rest van de avond voor de TV doorbrengen, horizontaal op de sofa gedrapeerd.

Woensdag 15 december

Mijn vrije dag. Om 10u30 word ik in het UZ in Gent verwacht. Daarna ben ik vrij om te doen en laten wat ik wil.  Waarschijnlijk ga ik in de namiddag op zoek naar een sexy zwart kleedje voor morgen. En lees ik mijn nieuwe Humo. En schrijf ik m’n 15de blogstukje van deze themamaand. En ga ik vroeg slapen.

Donderdag 16 december

Vandaag voorspel ik een ongewone werkdag want uit ervaring weet ik dat er niemand productief zal zijn in de voormiddag. Er zal worden gespeculeerd over wat we vanavond allemaal gaan beleven. We worden tegen 17u in Amsterdam verwacht voor de jaarliijkse X-masPary.  Deze zijn ieder jaar om te decadenter (een voorbeeldje vindt u hier), en gezien dit jaar volledig in het teken staat van het 25-jarige bestaan van de firma, vrees ik voor een nog meer overdreven decadentie. In kwadraat.

Na een stevige nacht van eten, zuipen en dansen zal een weer veel te korte nachtrust in een Hollands hotelbed ons deel zijn.

Vrijdag 17 december

Samen met de collega’s zit ik aan de ontbijttafel van het hotel, hoogstwaarschijnlijk met stevige koppijn en major hangover, tenzij ik dit jaar eens mijn verstand gebruik, normaal doe en op tijd in bed kruip. Die kans is relatief klein tot nihil, maar een mens weet nooit. Het verstand komt immers met de jaren, en gezien ik begin deze week weer een jaartje ouder ben geworden…

Na het ontbijt pak ik mijn valies, check uit en reis terug naar België, right back to the office. Ik schat dat ik ergens na de middag in Ternat arriveer, alwaar ons departement de rest van de werkdag zal zitten afzien. De dag na de x-masParty is congé nemen niet toegelaten, moet u weten. Da’s best wel klote. We vragen ons ieder jaar weer af waarom ze dat personeelsfeestje met ca. 1000 man niet op een vrijdag organiseren.

Zaterdag 18 december

Ik gok dat ik tot een kot in de namiddag ga slapen. Ik kan dat goed, lang slapen.  ’s Avonds zal ik met volle teugen genieten van en met mijn lief, voorspel ik.

Zondag 19 december

Geen idee hoe ik deze dag zal invullen, dat zien we wel als het zover is.

Advertenties
reacties
 1. elke schreef:

  Heel grappig stukje, vooral dat deel van verstandig zijn en vroeg gaan slapen – maar neen, toch maar niet. :-)

  En vaneigens een heel erg gelukkige verjaardag Margo. Ik heb zo’n vermoeden dat je die brievenbusgewijze nog eens zal krijgen. :-)

 2. Krientje schreef:

  Wauw, dat ziet er een leuke week uit! En dan te beginnen met je verjaardag! Proficiat!

 3. Wisken schreef:

  Asje berbie joe joe
  Asje berbie joe joe
  Asje berbie deer Margogogogo
  Asje berbie joe joe

  en 3 virtuele (ook nog gezond!) zoenen.

 4. Lies schreef:

  Gelukkige verjaardag!

 5. Veerle schreef:

  Ook hier een superverjaardag gewenst! En veel plezier in Amsterdam.
  En van die dag verlof die je niet mag nemen, tja, dan moeten ze er de lagere productiviteit maar bij nemen. Geniet er maar van (en hopelijk vind je vooral dat jurkje)

 6. Dulcera schreef:

  Een heel leuke verjaardag gewenst Margo, drie virtuele bacterie en virusvrije zoenen erbij: kuskuskus xxx

 7. elsje schreef:

  He wat jammer dat ik je stukje pas vandaag lees. Nou ja, beter laat dan niet: van harte gefeliciteerd met je 42e! Mooi, is nl 2 keer 21. of vier keer 14, 6 keer 7 etc…
  Geen drie zoenen, maar wel een ferme handdruk,
  Elsje.
  :-D

Wat denk jij hierover?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s