Over knuffelonderonsjes en etiketten

Geplaatst op: 22 december 2009 door margogogo in Bloggereedschap, Info, Life

knuffelmeeting Die ene vrijdag, den elfden december van dit jaar was dat, had ik er heel veel schik in om enkele van mijn blogvrienden terug te zien. Bij ‘enkele’ mag u zich gerust een 13-koppen tellende meute voorstellen. M/V dan nog. Als bij toeval bestonden ze allen uit bloggers, wat voor mij het vermoeden bevestigt dat ik meer vriendschappen heb dan pakweg 2 jaar geleden. Het was nochtans redelijk op de valreep dat ik bij het kliekje troostknuffelbehoeftigen werd gerekend, al kon ik niet meteen een reden bedenken waarom ik getroost zou moeten worden; toen niet en nu nog niet, eigenlijk. Mochten de uitnodigers wél een reden kennen, gelieve mij daarvan op de hoogte te brengen. Misschien heb ik ergens tegenslag of verdriet waar ik nog geen weet van heb.

Edoch, reden of geen, een mens kan nooit genoeg knuffels krijgen, dus liet ik me die avond meer dan een beetje welgevallen. Onder het typische bloggersbijeenkomstenmotto ‘Voed en laaf uw naasten en uzelve’ werd spijs en drank aangevoerd in overvloed, met de nadruk op vloed voor sommigen. Nee, ik noem geen namen, Zapnimf of Meneer zouden dat misschien niet appreciëren.

Droogjes keuvelen over boeiende koeien en halve kalveren, bekentenissen in de groep smijten, met de koppen bij elkaar ernstige onderwerpen delen, de betere anekdotes bovenhalen, mopjes of een stomme thee ertussenflansen, zwanzen en zeveren en uw eigen bijgevolg half kreupel lachen… het zal nooit anders zijn als je een bende plezanteriken in 1 Chelone-living samenzet.

Bloggen op zich is behoorlijk fun, maar de mensen achter de blogs in ‘t echt mogen meemaken is een luxe. En dat ze stuk voor stuk kweetnie hoe tof en vriendelijk en grappig en keilief zijn en al, dat is meer dan 1 kers op de taart.

Tussen alle bedrijven door zorgde Het Geweldige Duo ZapMoose wijnflesuitdelingsgewijs voor een ludiek muzikaal intermezzo. U leest er hier alles over, zij kan dat zoveel sappiger verwoorden.

Een uniek aandenken aan een geweldige avond, indeed!

Geen nood, lieve webloglezertjes: ook ú kan zo’n uniek aandenken aan uzelf cadeaugeven. Of u kan gepersonaliseerde presentjes voor kerst of nieuwjaar schenken aan kennissen, vrienden, familie of collega’s, en dat allemaal op een bijzonder simpele wijze.

Geef dit jaar eens een fles drank cadeau. En geef deze fles een persoonlijke toets. Of dat dan een fles water is, of melk, chocomelk, cider, jenever, wodka, eau de javel of mercurochroom, dat maakt niet uit. De prachtige etiketten met jouw gepersonaliseerde tekst blijft op zowat alle flessen plakken.

wijnflessen etikettenWat moet u daarvoor doen? Eenvoudigweg het aantal etiketten die u denkt nodig te hebben via zapnimf@gmail.com bestellen en zeggen welke tekst u erop wil zien staan. Alle info en meer foto’s van dit unieke initiatief vindt u hier.

De 1 euro dat u per etiket betaalt wordt integraal gedoneerd aan Music For Life.

U moest al aan ‘t mailen zijn!

reacties
 1. ed blogt schreef:

  Been there, done that!
  Inmiddels ben ik al in blijde verwachting! Ook van mijn Secret Santa, want die is ook nog ergens onderweg… En ik merk dat mijn eigen pakje ook nog zijn bestemming niet heeft gevonden… Spannend hé!

 2. Margo schreef:

  @ ed blogt
  Ik kreeg mijn postbericht om mijn Secret Santa af te halen. Morgen weet ik wie mij mocht verrassen.
  Mijn Secret Santa heeft haar pakje al ontvangen intussen. Ze sms’te me om me te bedanken. Dus we kennen elkaar. Heel erg goed. Van toeval gesproken.

 3. zapnimf schreef:

  Je hebt dat verkeerd verstaan, liefste. ’t Was een PROOST-meeting ipv troost ;-)

  Ik post vandaag of morgen een tussenstandje. De zaken lopen zeer vlotjes dankzij her en der linkjes.

 4. madameblogt schreef:

  Die meeting… ik denk er nog dikwijls aan. Zoooo leuk! Zooo gezellig!

Wat denk jij hierover?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s