Switchend wisselen moet kunnen

Geplaatst op: 9 september 2009 door margogogo in Bloggereedschap, Blogosfeer, Info, Life, Smurf

kalender Zoals het co-ouderschap van week/week bij ons is geregeld, is smurf deze week bij z’n papa. Wij zijn altijd heel goed overeen blijven komen, het is dan ook nooit een probleem om eens een dag of een weekendje te wisselen.

In april van dit jaar sprak ik met mijn gewezen echtgenoot af om in september een switchke te doen. Ja, vijf maanden op voorhand zo’n wissel regelen is serieus goed op tijd, maar da’s echt wel een uitzondering, geloof me. 

Vijf maanden geleden, op 27 april om 22u13 om precies te zijn, heb ik namelijk online tickets gekocht voor een uniek schouwspel* dat op 12 september om 15 uur doorgaat in het Antwerpse Sportpaleis. Ik merkte al gauw dat die dag net in mijn smurfvrije week valt, dus heb ik meteen de wissel geregeld voor die dag. Vandaar die 5 maanden op voorhand.

We hadden afgesproken dat ik smurf ‘s middags bij hem zou ophalen en dat ik hem diezelfde avond terug zou brengen, maar dat was buiten ons aller bekende ZapMoose gerekend. Heel toevallig hebben zij diezelfde dag ook een groots evenement op poten gezet, dus heb ik de switch verlengd van vrijdagavond tot zondagmiddag, want zo’n blogmeeting met wandelzoektocht en BBQ achteraf, dat willen smurf en ik voor geen goud ter wereld missen. En u trouwens ook niet, dus rep je als de bliksem met het bericht “ik kom ook!” naar zapnimf@gmail.com ! Join us now or forever hold your piece.

12 september… ‘t zal er begot weer rap zijn!

 

* als je de link opent: 1) niet verschieten want er zit sound achter en 2) klik op het rubriekje “footage” voor een beeldfragment, eventueel, als je daar zin in hebt natuurlijk, anders moet je dat niet doen, dat laat ik volledig aan u over, daar hoef ik mij niet mee te bemoeien, ‘t is toch waar zeker?

Advertenties
reacties
 1. Menck schreef:

  Je weet toch: good things come in pairs. En flexibiliteit is een gave, dat ook.

 2. watervrouwtje schreef:

  dat is een zeer goede overeenkomst,toch 1 koppel die rekening houd met de kinderen,bravo,en de muziek is geweldig,en nee mij zie je niet op de zoektocht ,ik kan gewoon niet,toeme toch

 3. zapnimf schreef:

  ’t Zal ook even rap weer voorbij zijn.

 4. micheleeuw schreef:

  Goed dat het bij jullie zo kan gaan, jammer dat het zoveel andere niet lukt.
  Veel plezier !

 5. Margo schreef:

  @ Menck
  Yep, ik kan heus flexibel zijn, als dat nodig is. In dit geval is het nodig want ik wil geen van die 2 plezanterietjes missen

  @ watervrouwtje
  Zo kennen we zapmoose hé, altijd in voor leutigheid, met of zonder kinderen

  @ zapnimf
  rub it in, jong, ja!

  @ micheleeuw
  Ik ben me daarvan bewust, Mich, echt wel. Rondom mij zie ik genoeg gescheidenen die de kinderen misbruiken om de ex een hak te zetten. Vreselijk. Ik ben heel blij dat het bij ons allemaal in vriendschap is gegaan

 6. madameblogt schreef:

  Smurf kijkt uit dat evenement. That’s for sure!

Wat denk jij hierover?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s